Ako si mlad ili ne, ali se tako osećaš, studiraš neki od fakulteta društveno-humanističkih usmerenja ili jednostavno voliš pozorište i kulturu, javi nam se!

Potrebni su nam volonteri koji će raditi sa nama na istraživanju tržišta, pomagati nam u organizovanju nastupa i događaja, sudelovati sa nama u digitalizaciji DAH teatra i još mnogo toga!

Ukoliko ste zainteresovani da u super pozitivnom okruženju naučite, iskusite, stvarate i doprinesete razvoju savremenog pozorišta – naša vrata su otvorena!

MI VAM NUDIMO PUNO IDEJA, KREATIVNIH MATERIJALA, TEMA, ZNANJA, LJUDE, VREME, FANTASTIČNO ISKUSTVO, NOVA POZNANSTVA.

DAH Teatar je nezavisna profesionalna pozorišna trupa koja traje i stvara već 27 godina u oblasti savremenog pozorišta, ne samo kreativno (više od 30 predstava, turneja po celom svetu, nagrada, priznanja i prva objavljena knjiga o nama u Americi) već i produkcijski (EU projekti, festivali, nacionalni, internacionalni projekti, koprodukcije, edukativni programi).

Poznati i priznati u celom svetu, ali sa željom da i dalje radimo i stvaramo za novu publiku u Srbiji i šire, pozivamo vas da se prijavite da volontirate ili stažirate kod nas i steknete ozbiljnu praksu, sa energičnim timom u uzbudljivom okruženju, kroz rad i kreativno ispunjenje.

Ako želiš da budeš deo našeg tima kontakriraj nas > ili piši na e-mail office@dahteatarcentar.com

Radujemo se skorom viđanju i zajedničkom stvaranju boljeg društva!